Over mij

Remy Zwerus

Mijn naam is Remy Zwerus. Ik ben geboren in 1972 en woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in Bunde, vlak bij Maastricht. Ik werk sinds mijn begin twintiger jaren in de adviessector van het bedrijfsleven. Mijn specialisatie is milieu, accreditatie en certificatie.

Mijn passie is mensen helpen in alle mogelijkheden die zich voordoen. Toen ik begin 2019 met Regenesis healing in aanraking kwam was het liefde op het eerste gezicht. Healing voor het lichaam en de geest, “down to earth” en snel. Mijn wetenschappelijke geest was verbluft dat mijn intense rugklachten (die al zeven jaar continu van de onderrug tot en met de tenen aanwezig waren) na slechts twee behandelingen waren verdwenen. Vanaf toen heb ik mij verdiept in de holistische blik van deze therapie. Ik heb ondertussen vele tientallen mensen behandeld met fantastische resultaten. Tot op heden steek ik veel studie-uren in deze en aanverwante behandelmethoden.

Visie

Ik houd het graag simpel en functioneel. Iedereen die met een hulpvraag op mijn pad komt, probeer ik op een respectvolle manier te begeleiden naar klachtenvrije voortzetting van hun leven.